Bentley prezintă Flying Spur V8 şi un Continental GT Speed mai puternic

Britanicii de la Bentley au pregătit două noutăţi pentru Salonul Auto Geneva 2014, şi anume un Flying Spur mai ieftin şi un Continental GT Speed mai puternic. Detalii în continuare.

Bentley prezintă Flying Spur V8 şi un Continental GT Speed mai puternic Bentley prezintă Flying Spur V8 şi un Continental GT Speed mai puternic

Bentley va prezenta la Salonul Auto Geneva 2014 o nouă versiune a limuzinei Flying Spur, echipată cu propulsorul V8 twin-turbo de 4,0 litri ce produce 507 CP şi 660 Nm pentru a oferi o viteză maximă de 295 km/h.

Astfel, marele Flying Spur cu motor W12 primeşte un frăţior mai mic, destinat celor care vor să treacă de la o berlină premium la un Bentley, dar consideră că nu au nevoie de imensul propulsor W12.

Acelaşi nivel al luxului, dar cu un motor mai mic

Noul Flying Spur V8 primeşte o cutie de viteze automată ZF cu opt trepte care trimite puterea către toate cele patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală. Mai mult, potrivit britanicilor, limuzina are o autonomie maximă de 840 km datorită tehnologiei de dezactivare a cilindrilor încorporată în propulsorul V8.

În rest, maşina rămâne o limuzină luxoasă cu spirit sportiv care te va duce oriunde vrei foarte repede şi în confort suprem.

Pe lângă noul Flying Spur V8, Bentley va prezenta la Geneva o versiune îmbunătăţită a coupe-ului musculos Continental GT Speed. Deşi e deja cel mai rapid model de serie al producătorului din Crewe, inginerii au reuşit să mai scoată un plus de 19 CP şi 19 Nm din propulsorul W12 de 6,0 litri, astfel că acum dezvoltă nu mai puţin de 635 CP şi 819 Nm. Rezultatul? O viteză maximă de 331 km/h într-o maşină care cântăreşte 2,3 tone.

Mai multă putere nu strică niciodată

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.