BMW M2 e dezvăluit şi are 370 de motive să-l placi – GALERIE FOTO

Autor: Vlad MIRONESCU 14 oct. 2015 Prezentări

370 de cai-putere, şase cilindri în linie, 3.000 de centrimetri cubi şi un cuplu de 465 de Nm, care poate ajunge la 500 Nm prin overboost. Acestea sunt caracteristicile noului BMW M2. Instalezi o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj în 7 trepte şi un diferenţial M Active, iar deja ai reţeta perfectă pentru o maşină care atinge suta în 4,3 secunde şi o viteză maximă de 270 km la oră. Aşezi totul pe o suspensie M Sport din aluminiu şi jante de 19 inci, adaugi discuri de frâne ventilate în ecuaţie, asezonezi cu sistemul DSC, neapărat setat pe M Dynamic Mode, şi eşti gata să porneşti la drum cu o bolid care pare mai degrabă construit pentru circuit. 

Când se montează CAUCIUCURILE DE IARNĂ. Cât sunt amenzile, cât te costă montajul şi alte informaţii utile – DOSAR COMPLET

Consumul combinat ar urma să fie de 8,5 litri pentru varianta echipată cu o cutie manuală în 6 trepte, însă pentru cutia cu dublu-ambreiaj în 7 trepte, constructorul anunţă 7,9 litri. 

BMW M4 GTS, prezentat oficial ca maşină de serie. Cu tot cu cei 500 CP ai săi

BMW M2 are integrate multe jucării tehnice interesante, precum aplicaţia GoPro, care îi permite şoferului să înregistreze o distanţă anume cu o cameră instalată în bord. Totodată, stitlul fiecăruia de condus poate fi analizat cu aplicaţia M Laptimer. Informaţiile despre stilul de condus pot fi trimite apoi pe e-mail sau Facebook.

Printre sistemele standard se numără DSC (Dynamic Stability Control) cu ABS şi M Dynamic Mode, CBC (Cornering Brake Control), DBC (Dynamic Brake Control) şi Start-Off Assistant.

La capitolul siguranţă se adaugă airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager, airbag-uri laterale, airbag-uri cortină şi centuri de siguranţă pretensionate.

Noul BMW M2 se anunţă un concurent puternic pentru Mercedes A45 4Matic. 

Modelul va debuta pe piaţă în prima jumătate a anului viitor.

Hai să vedem imaginile

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide