BMW M3 Sedan Facelift - Primele poze oficiale

La doar câteva luni de la lansarea modelului, iată că acesta primeşte unul din cele mai rapide facelifturi din istorie.

BMW M3 Sedan Facelift - Primele poze oficiale BMW M3 Sedan Facelift - Primele poze oficiale

Evident, acest lucru nu se întâmplă din cauza vânzărilor scăzute ale vechiului model, ci doar pentru că, odată cu lansarea faceliftului Seriei 3, şi M3 Sedan trebuia schimbat. De salutat îniţiativa BMW, dar nu de către cei care abia şi-au cumpărat un M3 Sedan şi îşi văd acum bolidul deja învechit. Dar aceştia nu ar trebui să fie atât de supăraţi.

Modificările sunt doar estetice, blocuri optice spate schimbate, un eleron profilat pe portbagaj, un iDrive nou şi câteva ambianţe interioare în premieră. În rest, acelaşi M3. Şi aceeaşi plăcere a condusului. Puţini totuşi am fi crezut când am anunţat faceliftul noului M3 Sedan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.