BMW Seria 3 Facelift

Constructorul bavarez operează un mic facelift estetic celui mai vândut model: Seria 3. Modificările sunt minore.

BMW Seria 3 FaceliftDupă ce v-am prezentat la începutul acestei săptămâni primele poze cu faceliftul Seriei 3, a venit timpul să vă împărtăşim şi detaliile oficiale cu modelul de clasă medie al constructorului bavarez. Noul BMW Seria 3 reprezintă doar un facelift de ordin estetic, cu influenţe directe de la nou lansatul BMW Seria 7, ce se pot observa lesne la partea din spate a maşinii, acolo unde stopurile se apropie mai mult de cele ale vârfului de gamă german.

În partea frontală spoilerul este uşor ameliorat aerodinamic, farurile sunt modificate atât de puternic încât le poţi diferenţia doar prin comparaţia cu cele vechi iar grila faţă a fost şi ea uşor restilizată. Oglinzile exterioare sunt şi ele noi. În interior avem un set de ambianţe noi, un ecran LCD mai mare, de 8,8 inch şi o nouă versiune a lui iDrive. În ceea ce priveşte partea tehnică, inginerii germani au considerat-o suficient de desăvărşită pentru a o nu modifica.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.