BMW X2 - Poze Spion

BMW are de gând să lanseze în 2011 un SUV sportiv bazat pe viitorul X1. Practic un X6 intrat la apa şi fără o pereche de uşi.

BMW X2 - Poze Spion BMW X2 - Poze Spion

Bine, denumirea de SUV nu este una foarte exactă. Pentru că BMW are pentru modelele sale nume noi: Sports Activity Wagon (SAW)  în cazul X1 şi Sports Activity Runabout (SAR) pentru X2. Cele două modele vor împărţi platforma tehnică în mod similar cazului X5/X6,platformă tehnică ce este preluată de la actualul Seria 1.

În privinţa preţului, trebuie să vă anunţăm, că dacă vorbim despre un BMW, el va fi mare. Comparativ cu modelul compact vom putea vedea o creştere de până la 5000 de euro, regăsită în sistemul de transmisie integrală şi caroseria mai mare. Surprinzător, încă nu s-a dat lumina verde pentru acest model, aşteptându-se până anul viitor, când se vor vedea vânzările lui X6. Iar dacă X2 va intra în producţia de serie, atunci 2011 este anul cel mai probabil de debut.

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.