Buick Regal

General Motors a lansat în China modelul Opel Insignia sub numele de Buick Regal dintr-un motiv cel putin amuzant.

Buick Regal Buick Regal

Interior tot de Opel InsigniaDeşi Opel deja este prezent pe piaţa din China, General Motors s-a folosit de numele Buick pentru că în ţara asiatică, dacă vă vine să credeţi, maşinile americane au o imagine mai bună. Cu excepţia unor mici modificări la nivelul grilei faţă şi a semnalizatoarelor integrate în onglinzi, vorbim efectiv de un Opel Insignia.

Construit în colaborare cu Shanghai Automotive Industry Corporation, modelul va fi oferit iniţial cu două motoare cu 4 cilindri, un aspirat de 2,4 litri şi 165 CP plus un 2.0 litri supraalimentat de 217 CP. Ambele propulsoare vin dotate cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, timpii de acceleraţie de la 0 la 100 de km/h fiind de 9,8, respectiv 7,8 secunde.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.