Cadillac SRX - Primele poze oficiale

Cu acelaşi design tipic american cu multe linii drepte, dar aşezate acum în unghiuri mai mici, SRX este mai compact şi mai agil decât generaţia pe care o înlocuieşte.

Cadillac SRX - Primele poze oficiale Cadillac SRX - Primele poze oficiale

CTS Wagon SuperSize?Cunoscut la început ca BRX, noul model va fi prezentat la un mare eveniment automobilistic de anul acesta, probabil la Salonul Auto de la Paris. Producătorul american a fost rezervat în ceea ce priveşte datele tehnice, dar ne aşteptăm să vedem un V6 pe benzină de 3,6 litri, acelaşi motor prezent şi pe Cadillac CTS, dar şi un V6 turbo diesel de 2,9 litri, pregătit special pentru piaţa europeană.

În ceea ce priveşte designul exterior, noul Cadillac SRX se încadrează în noua direcţie marcată şi de CTS Wagon, o direcţie ce se dovedeşte a fi de succes. Cu doar 4,58 m în lungime, SRX este un SUV compact, de dimensiuni asemănătoare lui BMW X3, astfel încât competiţia în acest sector va fi tot mai strânsă. Iar în viitor vom vedea şi noul Saab 9-4X, ce va fi dezvoltat pornindu-se de la platforma tehnică a lui Cadillac SRX.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.