Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010

A treia imagine teaser a noului bolid pe care Lambroghini îl va prezenta la Salonul Auto Paris 2010 a fost dată publicităţii. Apare o dilemă: este o poză din interior sau din exteriorul maşinii?

Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010 Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010

Evident, italienii sunt fideli ideii de teasing din care nu îţi poţi da seama cum ar putea arăta maşina per ansamblu. Suntem ţinuţi în suspans şi de a treia imagine oficială a noului bolid Lamborghini, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2010.

Acum este chiar intrigantă chiar mai mult decât primele două, deoarece nu este foarte clar dacă e o imagine din interiorul maşinii sau e un detaliu exterior al caroseriei. Tindem să credem că prima variantă e cea corectă, ceea ce vedem fiind un detaliu al bordului.

Din imaginea "numero tre" se poate observa cu uşurinţă faptul că fibra de carbon este omniprezentă, zvonurile spunând că acest model ar putea fi un concept de maşină supersport realizată integral din acest material.

Dat fiind că zvonurile din direcţia Italiei dau ca sigură prezentarea la salonul parizian a urmaşului lui Murcielago, s-ar putea ca aceste imagini teaser să fie ale unui concept care prefigurează noua generaţie Lamborghini Gallardo. Dar, deocamdată, aceasta este doar o ipoteză care va fi confirmată (sau nu) foarte curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.