Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010

A treia imagine teaser a noului bolid pe care Lambroghini îl va prezenta la Salonul Auto Paris 2010 a fost dată publicităţii. Apare o dilemă: este o poză din interior sau din exteriorul maşinii?

Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010 Cel de-al treilea teaser Lamborghini pentru Paris 2010

Evident, italienii sunt fideli ideii de teasing din care nu îţi poţi da seama cum arputea arăta maşina per ansamblu. Suntem ţinuţi în suspans şi dea treia imagine oficială a noului bolidLamborghini, care va fi prezentat în premieră mondială laSalonulAuto Paris 2010.

Acum este chiar intrigantă chiar mai mult decât primele două, deoarece nu este foarteclar dacă e o imagine din interiorul maşinii sau e un detaliuexterior al caroseriei. Tindem să credem că prima variantăe cea corectă, ceea ce vedem fiind un detaliu al bordului.

Din imaginea "numero tre" se poate observa cu uşurinţă faptul căfibra de carbon este omniprezentă, zvonurilespunând că acest model ar putea fi un concept de maşină supersportrealizată integral din acest material.

Dat fiind că zvonurile din direcţia Italiei dau ca sigurăprezentarea la salonul parizian a urmaşului luiMurcielago, s-ar putea ca aceste imagini teaser să fie aleunui concept care prefigurează noua generaţie Lamborghini Gallardo.Dar, deocamdată, aceasta este doar o ipoteză care va fi confirmată(sau nu) foarte curând.