Chevrolet Malibu

Sau cel puţin asta doresc oficialii americani de la nou lansatul Malibu.

Chevrolet Malibu Chevrolet Malibu
Ultima creaţie a concernului GM nu are nici o legatură cu plajele însorite ale oraşului omonim, fiind doar un sedan spaţios şi un reprezentat de soi al celei mai vândute game de maşini din SUA.

Noul model a fost creat pentru a face faţă cu brio asaltului de japoneze, în speţă Honda Accord şi Toyota Camry, care de mulţi ani domină piaţa. Iar reprezentanţii americani sunt convinşi că noul Malibu este răspunul.

Cu un design solid şi inedit, deşi partea dorsală poate aduce în mintea europenilor asemănări cu Volkswagen Passat, noul Chevy speră în vânzări semnificativ îmbunătăţite comparativ cu vechea generaţie. Ca mai toate noile modele americane, ce au învăţat se pare din calităţile adversarilor, şi noul Malibu se prezintă cu un interior mult mai îngrijit, cu un design şi materiale ce nu mai pot fi criticate.

Motorizarea de bază, un 2,4 litri Ecotec, dezvoltă acum 164 CP şi este cuplată la o cutie de viteze automată cu patru trepte. Versiunea de top este reprezentată de un V6 3,6 litri cu 252 CP transmişi pe şosea de o cutie automată cu şase trepte, cu comandă secvenţială de la o pereche de padele din spatele volanului. De remarcat şi garanţia de cinci ani sau 100.000 de mile. Vânzarile demarează la începutul celei de a doua jumătăţi a anului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.