Chevrolet Spark la Geneva 2009

Chevrolet Spark, urmaşul foarte trendy al Matiz-ului se prezintă într-un clip realizat la Berlin, care întruchipează conceptul Young Creative Chevrolet.


Spark, un Chevy simpaticUrmaşul Matizului este o maşină foarte modernă - noul Chevrolet Spark apare, în sfârşit, ca maşină de serie la Salonul Auto Geneva 2009. Cele două motorizări disponibile vor fi pe benzină: 1,0 litri şi 66 CP, respectiv 1,2 litri şi 78 CP (cel din urmă conferindu-i maşinii un demaraj 0-100 km/h în 12,4 secunde).

Cei de la Chevrolet se laudă cu emisii CO2 de numai 120 g/km, ceea ce face din Chevrolet Spark o maşină foarte bună pentru aglomeraţiile urbane. Va urma în viitorul apropiat şi un mic motor turbodiesel.

Dacă liniile maşinii nu se depărtează prea mult de cele ale conceptului omonim, despre interior putem spune că este suficient de original pentru o maşină de serie, fiind clar îndreptat spre cei tineri.

Un alt capitol pe care marşează responsabilii de comunicare G.M. este plăcerea de a conduce pe care noul Spark o va genera, lucru care ne face curioşi să vedem dacă acest model doar arată bine sau va avea şi o ţinută rutieră pe măsură.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.