Chevrolet Volt vine în 2009 - Poze teaser

Noul model hibrid va fi lansat pe 16 septembrie. Până atunci vă oferim primele poze oficiale cu maşina ce se speră a revigora între grupul General Motors.

Interiorul noului modelDupă ce a picat testul tunelului aerodinamic şi a necesitat un facelift major la partea frontală, Chevrolet Volt se pregăteşte acum de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit, de la începutul anului viitor. Precum se poate vedea în imaginile din clipul video, designul exterior a fost preluat în mare parte de la conceptul omonim, însă viitorul model pare chiar superior sursei de inspiraţie, cu un spoiler faţă agresiv şi blocuri optice sportive.

Grupul GM îşi pune mari speranţe în noul model, sperând la ocuparea unui loc fruntaş în domeniul automobilelor electrice în 2010, atunci când Chevrolet Volt va fi disponibil la vânzare.

VEZI TOATE ANUNTURILE CHEVROLET.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.