Citroen C3 Pluriel Charlestone

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de 2CV, Citroen lansează o versiune specială a lui C3 Pluriel, denumită, precum modelul original, Charlestone.

Citroen C3 Pluriel Charlestone Citroen C3 Pluriel Charlestone

Asemanarea e evidentaTema iniţială folosită pentru Citroen 2CV a fost acum implementată într-o interpretare modernă pe modelul actual ce se aseamănă cel mai mult cu celebra maşină franceză: C3 Pluriel. Destinat să fie disponibil pentru comercializare la finalul acestui an, Citroen C3 Pluriel Charleston îşi va face debutul la Salonul Auto de la Paris.

Precum originalul 2CV Charlestone, noul model dispune de o vopsire în două culori, negru şi roşu şi jante de 15 inch cu mici capace roşii. Situat în partea de sus a gamei, C3 Pluriel Charlestone nu va duce lipsă de un interior luxos, cu piele şi multe părţi cromate.

VEZI TOATE ANUNTURILE CITROEN.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.