Citroen C5 CrossTourer – pseudocrossover francez, pregătit pentru Geneva 2014

Autor: Iulian Dnistran 19 feb. 2014 Prezentări

Citroen C5 CrossTourer e numele modelului pe care francezii de la PSA îl vor prezenta la Salonul Auto Geneva 2014, în încercarea de a readuce în atenţia publicului o maşină care a fost lansată iniţial în anul 2008. Astfel, Citroen aruncă în ring un competitor pentru Volkswagen Passat Alltrack şi Opel Insignia Country Tourer, adică un break cu look de crossover.

Pentru a transforma familistul îmbătrânit într-un model cu aspiraţii de SUV, francezii oferă sistemul de suspensie Hydractive care poate ridica garda la sol a maşinii cu 15 mm până la viteze de 70 km/h la simpla apăsare a unui buton.

Încă arată destul de bine, deşi are aproape şase ani

În acelaşi timp, Citroen C5 CrossTourer a primit un sistem de control al tracţiunii revizuit, care ar trebui să îl ajute pe şofer la rularea pe zăpadă sau noroi, precum şi câteva elemente din plastic negru la exterior. Ce nu a primit noua variantă a breakului francez e un sistem de tracţiune integrală.

Gama de motorizări rămâne neschimbată, debutul public al noului model vechi fiind programat pentru Salonul Auto Geneva 2014 din luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide