Copie chinezească a lui Jeep Huricane Concept

Autor: Dan Vache 09 oct. 2008 Prezentări

Gsmoon Jeeptzer Jeep Huricane Concept, lansat în 2005, a suprins pe toată lumea cu faptul că dispunea de două motoare, ambele montate pe aceeaşi maşină, unul pentru partea din faţă şi altul pentru spate, după poate fi văzut în galeria foto. Modelul chinezesc nu ar putea fi considerat nici măcat un tribut adus conceptului, materialele de proastă calitate şi desigur, tehnologia inferioară fiind reprezentative pentru modelul chinezesc.

Jeepzter, după cum a fost denumit modelul de către producătorul său, Gsmoon, are un singur motor cu tracţiune faţă. Desigur că nu din orgoliu Gsmoon nu a echipat modelul cu o motorizare la fel de performantă ca a conceptului american. Chinezii au urmat o cale mai simplă pentru motorizarea maşinii, înlocuind cele două motoarele cu unul singur de doar 650 cc.

Având în vedere că o mare parte a maşinii are componente din plastic, lăsăm la o parte întrebările cu privire la performanţele copiei chinezesşti şi ne punem o întrebare mai simplă: Oare este legal să conduci aşa ceva?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide