Copie chinezească a lui Jeep Huricane Concept

O companie chinezească a construit un model similar, cel puţin din punct de vedere al designului, conceptului Jeep Huricane. Tratamentul cu finisaje de proastă calitate, deja o tradiţie chinezească, i-a fost aplicat şi acestui model.

Copie chinezească a lui  Jeep Huricane Concept Copie chinezească a lui Jeep Huricane Concept

Gsmoon Jeeptzer Jeep Huricane Concept, lansat în 2005, a suprins pe toată lumea cu faptul că dispunea de două motoare, ambele montate pe aceeaşi maşină, unul pentru partea din faţă şi altul pentru spate, după poate fi văzut în galeria foto. Modelul chinezesc nu ar putea fi considerat nici măcat un tribut adus conceptului, materialele de proastă calitate şi desigur, tehnologia inferioară fiind reprezentative pentru modelul chinezesc.

Jeepzter, după cum a fost denumit modelul de către producătorul său, Gsmoon, are un singur motor cu tracţiune faţă. Desigur că nu din orgoliu Gsmoon nu a echipat modelul cu o motorizare la fel de performantă ca a conceptului american. Chinezii au urmat o cale mai simplă pentru motorizarea maşinii, înlocuind cele două motoarele cu unul singur de doar 650 cc.

Având în vedere că o mare parte a maşinii are componente din plastic, lăsăm la o parte întrebările cu privire la performanţele copiei chinezesşti şi ne punem o întrebare mai simplă: Oare este legal să conduci aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.