Premiera  Dacia Logan MCV facelift - VIDEO oficiale

Dacia Logan MCV facelift este expus la Paris la standul Dacia şi prezentat în primele clipuri oficiale.

Dacia Logan MCV facelift - e okDacia va prezenta modelul Logan MCV restilizat la Salonul Auto de la Paris, în octombrie, iar data începerii comercializării maşinii şi pieţele pe care aceasta va fi disponibilă vor fi anunţate ulterior, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont. "MCV facelift va fi la stand. La Salon veţi vedea dacă am mai pregătit vreo surpriză sau nu", a adăugat oficialul Dacia, legat de posibilitatea expunerii mult-aşteptatului SUV Dacia.

Fourmont nu a precizat când ar putea începe livrările Logan MCV facelift, menţionând că decizia va fi luată după analizarea reacţiei pieţei, fără a avansa un termen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.