Dacia Logan S2000

Toată acţiunea se petrece pe circuitul de la Nurburgring, acolo unde versiunea de raliu a modelului Dacia Logan a fost scosă pentru teste.

Dacia Logan S2000 Dacia Logan S2000
Deşi pe parcursul turului cronometrat Daciei Logan îi cad victime maşini cu forme de monovolum, bolidul "românesc" reuşeşte să întreacă un Porsche ce pare a fi model 911. Clipul video a fost pus la dispoziţie de cei de la Autozeitung şi este filmat din interiorul modelului Logan S2000. Acesta este dotat cu transmisie integrală şi motor aspirat de 2.0 litri ce dezvoltă peste 200 CP.


În continuare puteţi revedea şi clipurile video apărute în urmă cu doi ani ce prezintă acelaşi model în primele teste de traseu montan. Din păcate în tot acest timp nimic oficial nu a fost prezentat astfel încăt există riscul ca proiectul să fi fost abandonat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.