Dacia Sandero Diesel - Comenzi de luna aceasta

Dacia va începe comercializarea din această lună a modelului Sandero echipat cu motorizări diesel 1,5 dci de 70 şi 85 CP.

Dacia Sandero Diesel - Comenzi de luna aceasta Dacia Sandero Diesel - Comenzi de luna aceasta

De astăzi a început comercializarea modelului Sandero în Franţa, cu preţuri începând de la 10.500 de euro pentru versiunea Ambiance dCi 70 CP, acelaşi motor fiind disponibil şi în varianta Laureate la 11.300 de euro. Motorizarea mai puternică, de 85 CP este oferită în echiparea Laureate la 11.900 de euro şi 13.000 de euro pentru Prestige.

Avantajul major al noilor motorizări pe piaţa franceză este dat de faptul că emisiile reduse de CO2, sub 120 g pe km îi aduc viitorului posesor o primă de la stat de 700 de euro. Pentru piaţa franceză Dacia Sandero este disponibilă cu o garanţie de 3 ani sau 100.000 de km plus un interval de service de 20.000 de km sau 2 ani. Progresiv motorizările diesel vor fi lansate şi în restul Europei.

Având în vedere faptul că în România preţurile la modelele pe benzină sunt în medie cu 1500 de euro mai mici comparativ cu cele din Franţa, ne putem face o părere şi despre banii la care va fi oferit Sandero pe motorină în România. Estimăm 11.500 de euro pentru Sandero 1,5 dci 85 CP în versiunea Prestige. Dar există şanse ca preţul să fie chiar mai mic de atât.

VEZI TOATE ANUNTURILE DACIA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.