Daewoo Veritas - model de lux pentru coreeni

Deşi Daewoo a cam dispărut din lumea occidentală ca marcă, în Coreea de Sud constructorul trece pe modele de lux cu tentă vestică.

Daewoo Veritas - model de lux pentru coreeni Daewoo Veritas - model de lux pentru coreeni

Daewoo Veritas - lux accesibilDaewoo Veritas nu este un model complet nou, ci mai degrabă o rebranduire pentru coreeni a modelului Holden Caprice, care la rândul său este o versiune alungită a lui Pontiac G8. Limuzina pseudo-coreeană a fost prima dată arătat publicului la Salonul de la Seoul din 2007 şi se adresează clasei superioare din Coreea.

Modelul are sub capotă un motor V6 de 3.6 litri legat la o cutie automată cu 5 rapoarte. Veritas respiră clar un aer premium, răsfăţându-şi ocupanţii cu LCD-uri în interior, scaune cu masaj şi multă piele. Dacă ne gândim că va costa între 29.000 de euro şi 36.000 de euro această limuzină poate fi considerată chiar un chilipir.

CEO-ul Daewoo Michael Grimaldi, anunţă foarte mândru că Veritas reprezintă un nou început pentru Daewoo şi că în viitor constructorul se va profila pe automobile de lux pentru piaţa autohtonă, având ambiţii mari pe plan local.

VEZI TOATE ANUNTURILE DAEWOO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.