Dodge RAM 2009

Ştim că doar câteva zeci de europeni ar putea fi interesaţi de noua generaţie Dodge RAM, dar pentru americani este o apariţie extrem de aşteptată.

Dodge RAM 2009 Dodge RAM 2009
În primul rând, noul Dodge RAM nu arată aşa de nou, pentru că partea frontală revine la origini, arborând stilul "get-ot-of-the-way", care evidenţiază acest pick-up full-size de oricare altul din America.

Dodge RAM 2009În al doilea rând, cowboii cărora nu prea le pasă de încălzirea mondială şi propulsia hibridă vor aprecia V8-ul HEMI de 5,7 litri, 380 CP şi 548 Nm, care mişcă automobilul în doar 6,1 secunde până la 100 km/h. Bineînţeles, există şi versiuni mai cuminţi: un V8 de 4,7 litri (310 CP şi 447 Nm) sau un V6 de 3,7 litri (215 CP şi 319 Nm).

Dodge RAM 2009Teoretic, la performanţele bune contribuie şi cel mai mic coeficient aerodinamic pentru un pick-up de asemenea dimensiuni: "doar" 0,419. Însă nici manevrabilitatea nu a fost trecută cu vederea: puntea spate "solid axle" este dotată cu suspensie multilinj şi sistem arc-amortizor. În plus, noul Dodge RAM se mai laudă cu 35 de inovaţii sau specificaţii îmbunătăţite, dar credem că, pentru europeni, deja am spus prea multe...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.