Ediţia specială Bugatti Veyron Rembrandt îi este dedicată fratelui fondatorului

Cel de-al patrulea model Bugatti Veyron din colecţia ”Les Legends de Bugatti” se numeşte Rembrandt Bugatti şi este inaugurată cu ocazia Salonului Auto Geneva 2014. Iată ce le propune milionarilor.

Ediţia specială Bugatti Veyron Rembrandt îi este dedicată fratelui fondatorului Ediţia specială Bugatti Veyron Rembrandt îi este dedicată fratelui fondatorului

Doar trei exemplare Bugatti Veyron Rembrandt vor fi produse, fiecare având un preţ de 2,18 milioane de euro. Şi, pentru a clarifica un aspect, numele nu provine de la cunoscutul pictorul baroc, ci de la fratele fondatorului firmei Bugatti.

Rembrandt Bugatti a făcut cunoscut ”elefantul care dansează”. Aici, ”măgarul imperturbabil”...

Rembrandt Bugatti a fost un sculptor cunoscut pentru creaţiile sale din bronz, înfăţişând animale. Ba chiar şi-a lăsat amprenta asupra modelului Bugatti Type 41 Royale, prin elefantul care dansează, siglă care a devenit un simbol al mărcii.

Ediţia specială de faţă are caroseria finisată în elemente de fibră de carbon cu look de bronz, iar semnătura artistului a fost încrustată cu laser pe buşoanele de la rezervorul de petrol, respectiv pe cel de ulei, de la motor.

Acest ornament e din bronz. Dezamăgire pentru cei care-l voiau din aur?

Interiorul este complet îmbrăcat în tapiţerie din piele ”Cognac”, ornamentele fiind tot din fibră de carbon cu nuanţa bronzului. Pe torpedoul dintre scaune tronează, din nou, elefantul care dansează, realizat din bronz.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.