Ferrari F12 TRS, unicatul din Maranello care costă 3 milioane de euro. UPDATE

Autor: Andrei Ştirbu 24 iun. 2014 Prezentări

Ferrari F12 TRS este cea mai nouă creaţie a diviziei de proiecte speciale de la Ferrari. Produs pentru un client extravagant a cărui identitate a rămas învăluită în mister, unicatul din Maranello are la bază un F12 Berlinetta şi a costat nu mai puţin de trei milioane de euro (sau 4,2 milioane de dolari americani), potrivit Jalopnik

Designul a fost inspirat din legendarul Ferrari 250 Testa Rossa din 1957, astfel că rezultatul nu putea fi decât o maşină superbă, cu doar două locuri, care poate accelera de la zero până la 100 km/h în doar 3,1 secunde, mulţumită propulsorului V12 de 6,3 litri. Totodată, cei 740 CP şi 690 Nm ajută la obţinerea unui sprint până la 200 km/h în 8,5 secunde.

Iată şi sursa de inspiraţie, direct din 1957

În interior, toate elementele care pot distrage atenţia de la condus au fost eliminate. Altfel spus, au dispărut covoraşele, gurile de ventilaţie centrale, sistemul audio, butoanele pentru geamuri şi chiar suporturile pentru băuturi. În urma lor a rămas o mare de fibră de carbon, piele Alcantara şi suprafeţe acoperite cu aceeaşi vopsea specială dezvoltată pentru exterior, care are la bază renumita culoare Rosso Corsa.

Update video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide