Ferrari F12 TRS, unicatul din Maranello care costă 3 milioane de euro. UPDATE

Clienţii Ferrari care nu sunt mulţumiţi de oferta standard a căluţului cabrat din Maranello pot apela oricând la diviza de proiecte speciale a producătorului italian. Şi, aşa cum o să vedem şi în continuare, această minunată divizie poate crea nişte maşinării demne de poveşti.

Ferrari F12 TRS, unicatul din Maranello care costă 3 milioane de euro. UPDATE Ferrari F12 TRS, unicatul din Maranello care costă 3 milioane de euro. UPDATE

Ferrari F12 TRS este cea mai nouă creaţie a diviziei de proiecte speciale de la Ferrari. Produs pentru un client extravagant a cărui identitate a rămas învăluită în mister, unicatul din Maranello are la bază un F12 Berlinetta şi a costat nu mai puţin de trei milioane de euro (sau 4,2 milioane de dolari americani), potrivit Jalopnik

Designul a fost inspirat din legendarul Ferrari 250 Testa Rossa din 1957, astfel că rezultatul nu putea fi decât o maşină superbă, cu doar două locuri, care poate accelera de la zero până la 100 km/h în doar 3,1 secunde, mulţumită propulsorului V12 de 6,3 litri. Totodată, cei 740 CP şi 690 Nm ajută la obţinerea unui sprint până la 200 km/h în 8,5 secunde.

Iată şi sursa de inspiraţie, direct din 1957

În interior, toate elementele care pot distrage atenţia de la condus au fost eliminate. Altfel spus, au dispărut covoraşele, gurile de ventilaţie centrale, sistemul audio, butoanele pentru geamuri şi chiar suporturile pentru băuturi. În urma lor a rămas o mare de fibră de carbon, piele Alcantara şi suprafeţe acoperite cu aceeaşi vopsea specială dezvoltată pentru exterior, care are la bază renumita culoare Rosso Corsa.

Update video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.