Ford Fiesta VAN

Ford Fiesta are un design mult prea şic pentru o versiune utilitară. Asta zicem noi. Ford a zis altceva.

Ford Fiesta VAN Ford Fiesta VAN

Poate pentru români nu e cunoscută această modă, dar în Europa de Vest multe modele de clasă mică şi compactă beneficiază de asemenea caroserii, fară geamuri spate, banchetă spate şi cu un spaţiu de încărcare foarte mare. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul noii Fiesta, care va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris drept cel mai ieftin automobil comercial de la Ford.

Compartimentul celor doi pasageri este separat de cel al încarcăturii, acesta din urmă numărând un volum de aproape 1000 de litri, de patru ori mai mult decât cel iniţial al unei Fiesta cu 5 locuri. Motorizările vor varia de la 60 la 90 CP, preţurile în Germania urmând a începe de la 11.070 de euro. Nu ne-ar displăcea nici dacă acest model va fi construit la Craiova.

VEZI TOATE ANUNTURILE FORD.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.