Ford Fiesta Zetec S - la Londra

La Salonul Auto Londra 2008, Ford va expune versiunea cea mai puternică a noii sale citadine, Ford Fiesta S, care va trebui să îi satisfacă pe amatorii de performanţe până la apariţia adevăratului sportiv, Fiesta ST.

Ford Fiesta Zetec S - la Londra Ford Fiesta Zetec S - la Londra

Ford Fiesta Zetec S - sub 5 litri la suta!După ce Ford a prezentat un pachet exterior botezat S pentru Ford Fiesta, iată ca la Londra va fi dezvăluit publicului un model nou, Ford Fiesta Zetec S . Noul model va fi, deocamdată, vârful de gamă până la apariţia lui Ford Fiesta ST sau, de ce nu, a lui Ford FIesta RS.

Modelul Ford Fiesta Zetec S este propulsat de un motor de 1,6 litri Duratec pe benzină, care dezvoltă 120 CP. Poate că demarajul de 9,9 secunde pentru 0-100 km/h nu pare extraordinar, însă maşina este creditată cu un consum mediu sub 5 litri/100 km şi emisii de 139 g/km CO2!

Noua versiune se va diferenţia de restul gamei şi printr-un kit aerodinamic exterior, cu praguri şi eleron proeminente, iar caroseria va fi mai rigidă cu 10% decât modelul precedent, fiind realizată în proporţie de 55% din oţel de înaltă rezistenţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.