Honda City

Honda a dat publicitţii primele poze cu a treia generaţie a sedanului bazat pe modelul de clasă mică Jazz, denumit City şi disponibil pentru pieţele în dezvoltare.

Honda City Honda City

Forma de sedan e reusitaHonda Tailanda a prezentat noul model, echipat cu un motor i-VTEC de 1,5 litri şi 120 CP, ce poate fi combinat cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte sau cu una automată. Realizatat pe baza platformei oferite de Honda Jazz, un model de clasă mică, noul City este practic un fel de Logan asiatic destinat şi el pieţelor în curs de dezvoltare.

Deşi anunţam initţial că Honda nu va importa modelul şi în Europa sau America de Nord iată ca oficialii japonezi şi-au schimbat părerea în timp foarte scurt.  Pentru ca modelul va avea premiera europeană la Salonul Auto de la Istambul la finalul acestui an. Vânzările noii Honda City au început deja în Tailanda, urmând să se extindă şi în restul Asiei în curând.

 

VEZI TOATE ANUNŢURILE HONDA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.