Honda Civic facelift în SUA

Honda a dat publicităţii primele poze cu noul său model destinat pieţei americane, acolo unde se bucură de un succes foarte mare.

Honda Civic facelift în SUA Honda Civic facelift în SUA

Faceliftul este valabil si pentru hibridJaponezii nu se culcă pe o ureche cu faptul că au reuşit în prima jumătate a acestui an să facă din Honda Civic cel mai bine vândut model în SUA şi pregătesc câteva noutăţi. Modificările sunt cele tipice unui facelift: spoilere noi, grila faţă modificată şi blouri optice revizuite.

Vor fi adăugate şase noi culori exterioare, ambianţe interioare mai primitoare şi se vor înregistra şi mici modificări în gama de versiuni, cu un Civic Sedan LX-S ce va cuprinde jante de 16 inch, scaune sport negre, volan din piele şi evacuare cromată sau Civic DX Sedan VP ce vine cu aer condiţionat şi sistem audio cu mufă de Aux.

Faceliftul a ajuns acum si in Japonia

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.