Honda Civic Mugen RR

Începând cu 14 septembrie japonezii entuziaşti au putut comanda noua Honda Civic Mugen RR. Iar performanţele au fost uluitoare. Performanţele japonezilor.

Honda Civic Mugen RR Honda Civic Mugen RR

UPDATE:

Producţia totală a fost limitată din start la doar 300 de maşini iar pe 14 septembrie la ora 9.00 primele rezervări au început să fie făcute. 10 minute mai târziu toate maşinile disponibile aveau deja un potenţial cumpărător, acesta fiind nevoit să aştepte până în ianuarie când se fac primele livrări.

Practic noul model este un Type R modificat special pentru a deveni cea mai bună maşină cu tracţiune şi motorul amplasat frontal. Chiar dacă masa totală a maşinii a crescut cu 10 kg, surplusul de putere până la cei 240 CP obţinuţi la 8000 rpm, asigură un comportament dinamic mult îmbunătăţit. Modificările nu se limitează doar la motor, modelul având un bodykit nou, frâne mai bune, suspensii modificate, noi cauciucuri şi jante şi scaune Recaro sport. Preţul în Japonia este cotat la aproximativ 38.750 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.