Honda Odyssey

Honda pune în vânzare de azi pe piaţa japoneză a patra generaţie a MPV-ului Odyssey.

Honda Odyssey Honda Odyssey

Producătorul japonez este optimist şi crede că va vinde aproape 4000 de unităţi din noul model, un minivan cu 7 locuri şi un design inspirat direct din modelele europene precum Honda Accord Station Wagon. Disponibilă în variantele AWD şi FWD, maşina este oferită cu un motor pe benzină evident, de 2,4 litri cuplat cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte sau una de tip CVT.

Potrivit oficialilor asiatici, consumul mediu este de aproape 7,6 litri la fiecare sută de km, o cifră mai mult decât optimistă spunem noi.

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.