HSV Clubsport R8 Tourer

De fiecare dată când auzim de un bolid australian ne gândim imediat la un o caroserie Holden cu o inimă Corvette. Nici de data asta nu ne-am înșelat.

HSV Clubsport R8 Tourer HSV Clubsport R8 Tourer

Un Holden Special Vehicles (HSV) a lansat o variantă specială a lui R8 Wagon, dotată cu un motor Corvette LS3 de 6,2 litri, un V8 ce produce 425 CP și un cuplu de 550 N. Prețurile încep de la 65.990 de dolari cu transmisia manuală, putându-se opta pen tru una automată pentru 2330 de dolari.

Scaunele din piele opționale mai costă și ele 2490 de dolari iar cine ține la imagine mai scoate 2500 de dolari pentru jantele de 20 de inch. Doritorii vor trebui să stea la coadă, pentru că sunt programate doar 120 de bucați pentru piața australiană. Vestea bună este că aceasta este producția doar pentru anul acesta.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.