Hyundai Coupe apare în 2009

Viitorul model coupe al mărcii coreene destinat pieţei din Europa îşi va face lansarea anul viitor la Salonul Auto de la Frankfurt.

Hyundai Coupe apare în 2009 Hyundai Coupe apare în 2009

După ce iniţial s-a crezut că apare în vara acestui an, la Salonul Auto de la Londra, noul Hyundai Coupe se lasă aşteptat. O sursă din interiorul producătorului coreean a precizar ca dimensiunile noului model sunt mult mai mici comparativ cu actuala generaţie, fiind destul de apropiat de exemplu de Ford Puma.

Designul exterior va fi influenţat de conceptul Velostar 2+2, caroseria finală putând prelua forma de shooting brake. Platforma tehnică este preluată de la actuala generaţie i30 şi transmisia va fi asigurată tot de roţile din faţă. Lansarea oficială este programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor, vânzările urmând a începe imediat după aceea. Cât despre Hyundai Genesis Coupe, încă nu există planuri de importare pe bătrânul continent.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.