Hyundai Coupe apare în 2009

Autor: Silviu Draganescu 12 aug. 2008 Prezentări
Hyundai Coupe apare în 2009

După ce iniţial s-a crezut că apare în vara acestui an, la Salonul Auto de la Londra, noul Hyundai Coupe se lasă aşteptat. O sursă din interiorul producătorului coreean a precizar ca dimensiunile noului model sunt mult mai mici comparativ cu actuala generaţie, fiind destul de apropiat de exemplu de Ford Puma.

Designul exterior va fi influenţat de conceptul Velostar 2+2, caroseria finală putând prelua forma de shooting brake. Platforma tehnică este preluată de la actuala generaţie i30 şi transmisia va fi asigurată tot de roţile din faţă. Lansarea oficială este programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor, vânzările urmând a începe imediat după aceea. Cât despre Hyundai Genesis Coupe, încă nu există planuri de importare pe bătrânul continent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide