Hyundai Genesis Coupe - date tehnice complete

Viitorul coupe oferă un raport calitate/preţ acceptabil mai ales pentru publicul ţintă pe care îl urmăreşte Hyundai.

Hyundai Genesis Coupe - date tehnice complete Hyundai Genesis Coupe - date tehnice complete

Hyundai Genesis CoupeVârful de gamă va avea un motor V6 de 3.8 litri care produce până la 310 CP şi un cuplu de peste 360 Nm, de la 0-100 km/h ajungând în 6.3 secunde ( 5.9 secunde 0-60 mph). Pentru această motorizare clientul, considerat de Hyundai a fi un bărbat de peste 35 de ani, va scoate din buzunar aproape 20.000 de euro.

Pentru un model mai ieftin sunt disponibile şi motorizările: turbo de 2.0 litri de 223 Cp care atinge 100 km/h în 8.3 secunde şi un motor care dezvoltă puţin sub 300 CP. Cel mai ieftin model, dotat cu propulsorul de 2.0 litri, va costa circa 14.000 de euro. Preţurile sunt estimative, pentru piaţa europeană ele urmând să fie mai mari.

Hyundai speră să vândă circa 40.000 de modele începând cu 2009 când sportiva coreeană va fi lansată şi în Europa şi SUA. Rivalii săi vor purta nume precum Mitsubishi Eclipse sau Nissan Altima Coupe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.