Infiniti G37 Coupe

Geneva 2008 va aduce şi lansarea oficială a brandului Infiniti în Europa. Unul dintre modelele de top propuse de marca premium a lui Nissan este Infiniti G37 Coupe.

Infiniti G37 Coupe Infiniti G37 Coupe
Intenţiile celor de la Nissan sunt clare: Infiniti G37 Coupe va intra fără menajamente pe teritoriul coupe-urilor medii de prestigiu, ge genul lui BMW Seria 3 Coupe şi Audi A5, modele faţă de care Infiniti nu se teme în America.

Infiniti G37 CoupeVersiunea europeană a suferit câteva modificări, printre care scăderea puterii propulsorului V6 de 3,7 litri la 310 CP, în primul rând din raţiuni de reducere a emisiilor poluante. Trenul de rulare a fost tunat pentru a oferi o manevrabilitate excelentă, iar, ca noutate tehnică, remarcăm înlocuirea cutiei de viteze automate cu 5 trepte cu una evoluată, cu 7 trepte şi sistem ASC (Adaptive Shift Control) - care presupune o injecţie suplimentară de combustibil la retrogradare, pentru un răspuns mai sportiv al motorului.

Infiniti G37 CoupeLista de dotări standard va fi foarte lungă, nelipsind sistemul de control al stabilităţii ESP, în timp ce pachetul Sport propune şi un diferenţial cu alunecare limitată. De asemenea, o serie de materiale din interior au fost upgradate calitativ, pentru ca Infiniti G37 Coupe să nu fie mai prejos decât rivalii săi mult mai cunoscuţi, iar consola centrală este un adevărat centru de comandă high-tech, pe gustul amatorilor de gadgeturi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.