Infiniti M35 Hybrid

Dacă eşti un constructor de lux cu pretenţii, trebuie să ai şi o limuzină hibrid în gamă. Urmând trendul, Infiniti anunţă Infiniti M35 Hybrid, primul hibrid din scurta istorie a constructorului nipon.

Infiniti M35 Hybrid Infiniti M35 Hybrid

Infiniti are o istorie de doar 20 de ani, dar constructorul nipon urmează ultimele tendinţe din lumea auto. Au limuzine, au SUV-uri de toate dimensiunile, au şi coupe cabrio, mai lipseau hibrizii. Care vor veni începând cu 2011 ca un derivat din limuzina Infinti M35. Această mutare, respectiv combinarea combustiei interne cu energia electrică, este una foarte importantă pentru acest constructor care în multe rânduri şi-a declarat afinitatea pentru motoare mari pe benzină.

De altfel primul hibrid Infiniti nu va renunţa la motorul de 3.5 litri V6, nu se va trece la cel de 3.7 litri pentru că dezvoltarea hibridului a început cu ceva vreme în urmă., dar îl va ajuta cu o unitate electrică, menită să reducă emisiile şi consumul. Motorul electric folosit dezvoltă 67 CP, iar cel pe benzină oferă 320 CP. Tehnologia hibridă își spune însă cuvântul și M35 Hybrid este mai greu cu 150 kg decât versiunea standard. Se putea și mai rău totuși, prin folosirea bateriilor laminate s-a ajuns la salvarea a 30 kg și față de bateriile convenționale acesteu au un o durată de viață de 200.000 km. Cifrele de consum, cele mai importante în cazul unui hibrid, nu au fost anunțate.

Acest model care va apărea în 2011, ca şi model 2012, va aduce şi câteva schimbări estetice pentru a ţine pasul cu vremurile. Inifiniti spune că această versiune lansată la Geneva 2010 va conta în proporție de 33% din vânzările totale ale gamei M în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.