Iveco Massif Campagnola

După 20 de ani, numele Campagnola revine, pe platforma lui Iveco Massif. Acum în imagini grăitoare.

Concurent pentru DefenderStrămoşul acestul nou model a fost produs de către Fiat în peste 40.000 de exemplare între 1951 şi 1987, numele de Campagnolo fiind ales chiar de către Dante Giacosa, părintele lui FIat 500. Noul Campagnola se bazează pe şasiul unui Iveco Massif, fiind desenat de Giugiaro în colaborare cu centrul stilistic Fiat.

Disponibil doar în varianta cu 3 uşi şi patru locuri, off-roaderul are o lungime de 4,25 metri şi este echipat cu un motor de 3,0 litri cu 4 cilindri, HPT Euro 4, derivat din cel al unui Iveco Daily, dezvoltând 176 CP. Acesta îşi transmite întreaga putere la toate roţile prin intermediul unei cutii de viteze cu şase trepte.

Primii 499 de clienţi vor beneficia şi de o ediţie specială, denumită "Opening Edition", cu o plăcuţă de identificare montată pe stâlpul central. Campagnola a fost de asemenea subiectul unor teste necesare unei omologări militare. Cine doreşte însă varianta civilă, aceasta este disponibilă de la 29.000 de euro la dealerii Iveco.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.