Jeep Patriot Back Country by Mopar

Jeep pregăteşte pentru Salonul de la Paris o ediţie specială Jeep Patriot Back County adaptată mai bine la viaţa în sălbăticie, dar cu un plus de confort totuşi.

Jeep Patriot Back Country by Mopar Jeep Patriot Back Country by Mopar

Jeep Patriot Back Country - spateDupă cum îi spune şi numele, Jeep Patriot Back Country vine accesorizat cu elemente de la Mopar care îi vor face mai uşoară viaţa pe drumurile neamenajate, un suport cargo pentru plafon, dotat cu proiectoare speciale pentru off-road, protecţii antinoroi la roţi, jante de 18 inchi şi logouri speciale. Pentru a evidenţia comuniunea cu natura, Patriot este vopsit într-o nuanţă specială Optic Green.

Schema de culori din exterior este continuată şi la interor, tapiţeria având inserţii în aceeaşi nuanţă şi logo-ul Back County vizibil amplasat. Totuşi, pentru a mai alunga din spartaneitatea specifică modelelor Jeep, în habitaclul cromul evidenţiază anumite elemente, precum gurile de de ventilare, schimbătorul şi mânerele de la uşi. În plus, materialul de pe partea mediană a scaunelor este similar cu cel al costumelor de scafandru, fiind adaptat pentru a reţine umezeală rapid.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.