Kia Cee'd hybrid la Salonul Auto de la Paris

Kia lansează la Paris primul lor model hybrid, un Kia Cee'd cu motor electric.

Kia Cee'd hybrid la Salonul Auto de la Paris Kia Cee'd hybrid la Salonul Auto de la Paris

Kia Cee'd hibirdAlături de vedeta sa, Soul crossover, Kia prezintă la Salonul Auto de la Paris Kia şi modelul Kia Cee'd hibrid. Cu noua sa propulsie formată dintr-un motor pe benzină de 1.6 litri şi un motor electric care produce 15 kw şi un cuplu de 105 Nm, Kia Cee'd poluează cu 25% mai puţin decât modelul de bază, având emisii de Co2 de 114g/km. Sistemul computerizat ISG (cu funcţie de oprire/pornire a motorului) reduce consumul pâna la 4.8 litri/100 km.

Modelul care încă se află în testele laboratoarelor de r&d, va fi lansat pe piaţă cel mai devreme în 2010. În paralel cu acest model Kia va produce în viitor alte 9 prototipuri Kia Cee'd hibrid pe care le va testa şi le va supune condiţiilor de trafic din Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.