Kia Forte - Primul video teaser

În aşteptarea unei prezentări complete, vă punem la dispoziţie şi primele poze spion cu interioul noului Forte, interior preluat în mare parte de la conceptul Koup.

Kia ForteDeşi initiţial conceptul Koup era un coupe, din prima poză teaser dată publicităţii se poate deduce că noul model va prelua designul lateral, cel puţin, însă va avea patru uşi. Comparativ cu dimensiunile măsurate ochiometric pe conceptul prezentat la începutul acestui an, noul sedan va fi construit cel mai probabil pe platforma tehnică a lui Kia ceed şi daca va fi importat în Europa, va reprezenta un concurent redutabil pentru modele precum Renault Megane, Ford Focus Sedan sau Volkswagen Jetta.

Potrivit celor de le TheCarBlogger.com, numele noului sedan Kia, succesorul actualului Spectra, va fi de Forte şi va debuta în luna august a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.