Lamborghini Estoque

Revelaţia Lamborghini numită Estoque este scoasă în sfârşit la lumină, primele imagini oficiale şi detalii au fost dezvăluite.

Estoque - super sedanul LamboUn Lamborghini în 4 uşi este cu adevărat o ştire de senzaţie care va face înconjurul lumii. Primele imagini sustrase de cei de la AutoJournal.fr ne arată un sedan de lux, care nu renunţă la valorile Lamboghini.

Sub capotă se va afla probabil propulsorul V10 de 560 CP de pe modelul Gallardo LP 560-4 şi bineînţeles va fi disponibil cu tracţiune integrală. Este posibil ca să existe şi o vesiune hibridă şi în premieră un diesel, cel mai probabil V12 TDI de pe Audi Q7. Asta da schimbare de optică pentru Lamborghini.

Conform celor de la AutoJurnal.fr modelul ar putea apărea ca un produs de serie chiar din 2010. Dezvelirea oficială se va consemna în această seară la Paris

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.