Lancia Musa Poltrona Frau - vârf de gamă

Lancia a lansat vârful de gamă pentru cel mai vândut monovolum din Italia. Finisajele şi pielea prezentă peste tot în interiorul maşinii lasă o impresie de lux şi de bun gust.

Lancia Musa Poltrona Frau - vârf de gamă Lancia Musa Poltrona Frau - vârf de gamă

Finisaje italiene - Lancia MusaViitori proproietari ai modelului Lancia Musa Poltrona Frau, vârful de gamă creat de Lancia în colaborare cu Poltrona Frau, vor rămâne cu o impresie plăcută după ce vor vedea sigla maşinii cusută în pielea care acoperă bordul. De asemenea alte detalii precum clima bizonală sau jantele din aluminiu de 16 inci ar putea fideliza clienţii. Modelul se prezintă a fi o maşină ideală de familie, având diverse lăcaşuri pentru tot ceea ce este necesar într-o călătorie mai lungă.

Inima maşinii va fi un motor nou de 1.6 litri JTD care dezvoltă 120 CP şi este împrumutat de la Fiat. Maşina va fi disponibilă în mai multe culori, pentru interior fiind rezervate nuanţele roşu, gri şi galben iar pentru exterior altele 11 din care 4 vor fi bicolore. Nu ne mai rămâne decât să o vedem şi la Salonul Auto de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.