Lansarea uleiului de motor Havoline ProDS iţi aduce şanse de a câstiga o excursie VIP la Londra, şi o Toyota Aygo

Pentru a sărbători lansarea ultimei game de uleiuri de motor Havoline ProDS din luna octombrie a acestui an, gama de produse de lubrifianţi Chevron oferă participanţilor din întreaga Europă şansa de a câştiga un weekend luxos la Londra şi o Toyota Aygo XPlay.

Lansarea uleiului de motor Havoline ProDS iţi aduce şanse de a câstiga o excursie VIP la Londra, şi o Toyota Aygo Lansarea uleiului de motor Havoline ProDS iţi aduce şanse de a câstiga o excursie VIP la Londra, şi o Toyota Aygo

Excursia pentru doi cu toate cheltuielile acoperite include două nopţi de cazare la un hotel de patru stele din centrul Londrei, o croazieră de seară pe Tamisa, bilete VIP la specacolul Mamma Mia şi o vizită a unui reper emblematic din Londra. Pe durata weekendului, câştigătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a concura pentru şansa de a câştiga o Toyota Aygo XPlay.

Promoţia marchează lansarea celei mai noi game Chevron de uleiuri de motor de înaltă calitate: gama Havoline ProDS. Achiziţionarea de ulei de motor poate să nu fie considerată ceva atât de important, însă acest lucru este mai strâns legat de reducerea costurilor de funcţionare şi a economiei de combustibil decât mulţi automobilişti ar presupune.

Promoţia va fi deschisă pentru participanţii din cele 28 de ţări din Europa, cu o pereche de norocoşi câştigători selectaţi din fiecare ţară participantă.Promoţia va începe pe 1 octombrie şi va dura până pe 30 noiembrie 2016, iar participanţii vor trebui să completeze detaliile lor pe site-ul web al promoţiei (www.texaco-competitions.com/ProDS sau www.premium-lubricants.ro ) pentru a putea câştiga o experienţă luxoasă VIP London.

În ultima zi a călătoriei, cei 28 de câştigători ai weekend-ului vor vedea marele premiu, o Toyota Aygo XPlay.  Li se va cere să aproximeze câte bidoane de 1 litru de ulei de motor Havoline ProDS au intrat în vehicul şi persoana norocoasă, al cărei răspuns este cel mai apropiat de realitate, va câştiga o maşină asemănătoare - pe care o va putea ridica de la un dealer Toyota local la întoarcerea acasă.

Havoline ProDS

Sedimentele care se formează pe suprafeţele şi componentele critice din motor creează frecare şi scad performanţa acestuia şi consumul eficient de combustibil. Tehnologia Havoline cu Scut de Protecţie ajută la protejarea componentele motorului împotriva acţiunii constante a depunerilor dăunătoare şi de uzură, chiar şi în condiţii extreme de condus.

Produsele oferite de gama ProDS acoperă o varietate de tipuri de uleiuri, pentru a se adapta la diversele cerinţe ale motorului.  Beneficiile utilizării unui ulei de motor sintetic premium sunt numeroase, incluzând:

·         O mai bună protecţie a motorului şi intervale extinse de drenaj, ajutând la reducerea costurilor de întreţinere şi service

·         Protecţie împotriva depunerilor şi acumulărilor de nămol, ajutând la menţinerea economiei de combustibil

·         Fluiditate la temperaturi scăzute pentru a asigura circulaţia rapidă a uleiului chiar şi pe durata pornirilor în condiţii de frig

·         Ajută la menţinerea emisiilor reduse mulţumită tehnologiei SAPS scăzut (cenuşă sulfatată, fosfor, sulfuri), proiectată pentru a proteja sistemele de catalizatori şi de filtrare a particulelor diesel

Uleiurile de motor Havoline ProDS protejează ultima generaţie de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil şi emisii scăzute, incluzând motoarele hibrid. Fiind dotată cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adaptează la o varietate de condiţii de conducere pentru a ajuta la protejarea motorului şi a asigura cea mai bună performanţă a acestuia.

Pentru informaţii suplimentare privind gama de uleiuri Havoline sau pentru a accesa promoţia, vizitaţi europe.havoline.com  sau www.premium-lubricants.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.