LC 470

Inspirată din formele maşinilor europene ale anilor '50, LC 470 vrea să readucă la viaţă stilul şi eleganţa acelor vremuri sub o formă sportivă modernă.

LC 470 LC 470
LC 470 este o combinaţie inedită a două concepte: formele armonioase ale maşinilor europene şi puterea motoarelor americane, îmbinate cu tehnologie modernă. Efectul obţinut prin utilizarea unui design demult
apus face din această maşină o adevarată bijuterie pe patru roţi.

Propulsorul de provenienţă GM de 5,7 litri, cu opt cilindri în V, dezvoltă 425 CP la 5.250 rpm şi un cuplu uriaş, de 549 Nm la 3.500 rpm. Împreună cu o cutie de viteze manuală de curse (Tremec TKO), cu cinci rapoarte, LC 470 atinge 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar viteza de top este de peste 289 de km/h. Suspensia independentă faţă/spate este construită din aluminiu forjat, asigurând performanţe dinamice de top, atât pe viraje, cât şi în linie dreaptă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.