Lexus GS facelift

Situat între limuzina Lexus LS şi berlina de clasă medie Lexus IS, modelul GS este una dintre acele maşini care nu se evidenţiază prin nimic în mod special, însă excelează la toate capitolele.

Lexus GS facelift Lexus GS facelift
De aceea, faceliftul adus de japonezi berlinei de clasă mare Lexus GS este mai mult simbolic, deoarece modificările nu sunt importante. La nivel optic, liniile oricum elegante au primit tuşe de prestanţă ceva mai accentuată, remarcându-se semnalizatoarele integrate în oglinizile retrovizoare sau grila puţin modificată. Interiorul a avut dreptul la noi combinaţii de tapiţerie de piele, o rearanjare a comenzilor pe volan şi noi inserţii din lemn.

Partea tehnică a primit mai multă atenţie, începând cu noile jante de 17 şi 18" şi terminând cu noua motorizare pentru vârful de gamă: motorul de 4,6 litri dezvoltă 342 CP şi 460 Nm, ceea ce se traduce în performanţe dinamice bune: 5,8 secunde pentru demarajul 0-100 km/h şi 250 km/h viteză maximă. Motorizarea este preluată de la limuzina LS460, la fel ca şi cutia de viteze automată cu 8 rapoarte. Faţă de versiunea precedentă GS430, noua motorizare se dovedeşte mai prietenoasă cu mediul, emisiile fiind acum de 258 g/km de CO2, iar consumul mediu se situează sub 12 litri/100 km.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.