Lexus RX - Poze Spion

Japonezii de la Toyota se află în stadiul final cu testarea noii generații RX, care va fi oferită pe majoritatea piețelor doar în varianta hibridă.

O brosura a fost scanataProgramat să apară în mai puțin de un an, Lexus RX se află momentan în teste pe circuitul de la Nurburgring, în Germania, indiciile stilistice sugerând că designul va fi mai mult o evoluție a actualei generații, caracteristic mai degreabă unui facelift. Vânyările modeste ale SUV-ului echipat cu motoare pe benzină i-a făcut pe japonezi să-și reconsidere oferta, astfel că viitorul model va fi disponibil exclusiv în versiunile hibride.

E adevărat, acolo unde prețul benzinei este încă mic, precum în SUA, va exista și un model non-hibrid. Noua generație va beneficia de încă un rând de scaune, pentru a avea un avantaj competitiv în fața concurenței BMW X5, fiind astfel prima oară când Lexus va oferi un SUV cu șapte locuri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.