Lincoln Navigator facelift: imagini şi informaţii oficiale

Autor: Iulian Dnistran 23 ian. 2014 Prezentări

Lincoln Navigator, unul dintre cele mai cunoscute SUV-uri americane, a primit un facelift. Era şi timpul, de altfel, fiindcă a treia generaţie Navigator a fost prezentată oficial tocmai în februarie 2006, astfel că SUV-ul cu şasiu de tip scară are acum aproape opt ani de viaţă.

Este o mişcare binevenită, însă s-ar putea să fie făcută în zadar, fiindcă principalul concurent al lui Lincoln Navigator este Cadillac Escalade, iar Escalade-ul tocmai a primit o generaţie nou-nouţă.

Noua parte frontală: ori o iubeşti, ori o urăşti

Facelift-ul SUV-ului construit sub aripa celor de la Ford Motor Company aduce o parte frontală complet redesenată şi un interior revizuit. Înăuntru, mamutul american primeşte acum în standard sistemul MyLincoln Touch, care e controlat prin intermediul unui display tactil cu diagonala de opt inci amplasat pe consola centrală, în vreme ce panoul de bord a primit două ecrane de 4,2 inci care acompaniază vitezometrul clasic amplasat central.

Piele şi plastic de o calitate îndoilenică. Lux, tată!

Cea mai mare schimbare este, însă, înlocuirea vechiului propulsor pe benzină V8 de 5,4 litri cu o unitate EcoBoost V6 de 3,5 litri, tot pe benzină. Noul motor produce 370 CP şi 583 Nm, ceea ce înseamnă că nu prea se ridică la nivelul V8-ului de pe noul Escalade, care se laudă cu 420 CP şi 624 Nm, dar ar trebui să fie mai economic, cel puţin teoretic.

Video:

Voi ce părere aveţi despre varianta reîmprospătată a SUV-ului Lincoln Navigator: are şanse să câştige lupta cu noul Cadillac Escalade?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide