LIVE GENEVA 2014: Jeep Renegade, prezenţă încruntată la Geneva

I s-a spus deja baby-jeep, aşa că nu puteam să nu-l băgăm în seamă. Ei bine, nu e greu să-l reperezi pe Jeep Renegade la standul său, însă nu frumuseţea este atuul său principal.

LIVE GENEVA 2014: Jeep Renegade, prezenţă încruntată la Geneva LIVE GENEVA 2014: Jeep Renegade, prezenţă încruntată la Geneva

Despre felul în care arată Jeep Renegade nu o să spun decât că aştept cu nerăbdare ziua în care se va transforma în lebădă. Până atunci, americanii îşi concentrează energia către caracterul practic şi confort, aş putea spune în detrimentul aspectului exterior. Ca să vă convingeţi, uitaţi-vă la poze...

Cei de la Jeep au făcut o confuzie: noi nu voiam o maşină fugly

La interior însă, Renegade poate replica prin “ce-i al meu, e al meu”. Scaunele din faţă arată bine şi sunt comode, la fel şi bancheta din spate. Materialele sunt de o bună calitate şi deja avem premisele unei posturi confortabile indiferent de locul ocupat în habitaclu.

Pe principiul ”click aici, n-ai să crezi!”, habitaclul lui Renegade e mult mai reuşit decât exteriorul

Pasagerii din spate beneficiază de mult loc pentru cap şi genunchi, în timp ce pentru şofer s-a optat o poziţie la volan ceva mai joasă decât mă aşteptam de la un mini-SUV.

Nu doar drăguţ, ci şi practic şi, mai ales, cu o bună calitate a plasticelor

Spaţiile de depozitare sunt un plus pentru caracterul practic, iar amplasarea acestora acoperă conştiincios întreg habitaclul, de la cotieră şi până la interiorul portierelor.

Nu vor încăpea prea multe bagaje, dar Renegade anunţă un sistem 4x4 complex. Ori-ori...

Plafonul este împărţit în două segmente, acoperite cu ajutorul unei trape culisabile, o soluţie interesantă pentru evadările din oraş în zilele însorite. Nu sunt convins însă de spaţiozitatea portbagajului, care la prima vedere nu promite un volum prea generos.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.