LIVE GENEVA 2014: Noul Audi TT arată atât de agresiv încât nu ai curajul să glumeşti pe seama lui

Maşina cu sexualitate obscură a nemţilor de la Audi s-a prezentat astăzi în faţa publicului de la Geneva şi toată lumea a amuţit…

LIVE GENEVA 2014: Noul Audi TT arată atât de agresiv încât nu ai curajul să glumeşti pe seama lui LIVE GENEVA 2014: Noul Audi TT arată atât de agresiv încât nu ai curajul să glumeşti pe seama lui

Am văzut noul Audi TT. Live. Pot spune cu mâna pe inimă că e băiat. Există, ce-i drept, elemente care aduc aminte de cel care a debutat în 1998 şi a fost ţinta glumelor sexiste, însă sunt acoperite cu succes de câteva linii suficient de agresive care să-ţi închidă gura.

Comentează. Hai, comentează dacă mai ai curajul

Însă probabil mai important decât exteriorul noului coupe de la Audi este interiorul, în care te simţi ca într-o capsulă a timpului. Ai văzut TRON? Cumva, interiorul îţi aduce aminte de filmul ăla.

Nu aş mai lăsa volanul din mână nici să mor de foame!

Simplu şi foarte sofisticat – cam asta este o foarte succintă descriere a interiorului. Nici măcar nu-ţi mai trebuie display pe bord, căci toate informaţiile de care ai nevoie sunt afişate pe instrumentarul de bord.

De emoţie, abia mi-a ieşit poza...

Iar totul este îmbrăcat frumos în materiare de calitate, cum îi stă bine unui coupe premium să aibă. Mi-ar fi plăcut să-ţi spun cu exactitate cum te poţi juca cu ecranul din spatele volanului, însă pentru asta probabil că mi-ar trebui o jumătate de zi cel puţin.

Ceva îmi spune că nu e singurul model în care vom întâlni aşa demonstraţie din partea Audi. Aşteaptă-te la ce-i mai bun pentru următorul Q7...

Deja şi un concept pe baza noului TT?

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.