LIVE GENEVA 2014: Noul Audi TT arată atât de agresiv încât nu ai curajul să glumeşti pe seama lui

Autor: Andrei Ştirbu acum 9 ani Prezentări

Am văzut noul Audi TT. Live. Pot spune cu mâna pe inimă că e băiat. Există, ce-i drept, elemente care aduc aminte de cel care a debutat în 1998 şi a fost ţinta glumelor sexiste, însă sunt acoperite cu succes de câteva linii suficient de agresive care să-ţi închidă gura.

Comentează. Hai, comentează dacă mai ai curajul

Însă probabil mai important decât exteriorul noului coupe de la Audi este interiorul, în care te simţi ca într-o capsulă a timpului. Ai văzut TRON? Cumva, interiorul îţi aduce aminte de filmul ăla.

Nu aş mai lăsa volanul din mână nici să mor de foame!

Simplu şi foarte sofisticat – cam asta este o foarte succintă descriere a interiorului. Nici măcar nu-ţi mai trebuie display pe bord, căci toate informaţiile de care ai nevoie sunt afişate pe instrumentarul de bord.

De emoţie, abia mi-a ieşit poza…

Iar totul este îmbrăcat frumos în materiare de calitate, cum îi stă bine unui coupe premium să aibă. Mi-ar fi plăcut să-ţi spun cu exactitate cum te poţi juca cu ecranul din spatele volanului, însă pentru asta probabil că mi-ar trebui o jumătate de zi cel puţin.

Ceva îmi spune că nu e singurul model în care vom întâlni aşa demonstraţie din partea Audi. Aşteaptă-te la ce-i mai bun pentru următorul Q7…

Deja şi un concept pe baza noului TT?

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide