LIVE GENEVA 2014: Noul Renault Twingo e o ”poşetă” numai bună de oraş

Noul Twingo a păşit pe scena Salonului Auto de la Geneva total schimbat faţă de actuala generaţie, aşa că am aşteptat cu nerăbdare să-l vizităm la standul Renault.

LIVE GENEVA 2014: Noul Renault Twingo e o ”poşetă” numai bună de oraş LIVE GENEVA 2014: Noul Renault Twingo e o ”poşetă” numai bună de oraş

De afară, noul Twingo arată, ei bine...drăgălaş. Formele sunt ceva mai rotunjite, iar la prima vedere de la distanţă mi s-a părut că am de-a face cu un Fiat 500, cu un romb pe grila frontală. De aproape, perspectiva se schimbă.

Ce faci, bombonică? Câtă simpatie degajă Twingo, la fel ca numele!

Look-ul lui Twingo urcă o treaptă spre zona trendy, iar soluţia de integrare a mânerelor portierelelor spate lângă montanţii C este o soluţie subtilă, eficientă şi de efect, prima senzaţie fiind că maşina are două uşi, nu patru. Bilă albă pentru Renault.

Ia uite secretul care-l face pe Twingo să arate ca un coupe de buzunar

Aspectul interior a fost simplificat şi duce undeva către minimalism. Plasticele sunt plăcute privirii, însă la atingere sunt destul de tari, iar calitatea materialelor per total poate primi îmbunătăţiri pe viitor. Bilă gri pentru Renault.

Hai că poate plasticele vor avea o textură mai plăcută pe viitor. Poate

Bine că scaunele foarte comode şi volanul bine lucrat oferă o poziţie de condus uşor sportivă şi salveză ziua. Pe partea practică, mi-a plăcut mult ideea adoptării unei huse pentru spaţiul destinat torpedoului, ce poate fi scoasă oricând şi folosită ca atare independent de maşină.

Încă o idee drăguţă: o borsetă pe post de torpedo

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.