LIVE GENEVA 2014: Noul S-Class Coupe este „o simfonie pe roţi”. Şi asta nu este o exagerare

Autor: Andrei Ştirbu 04 mart. 2014 Prezentări

Nu pot să mă abţin să nu penalizez lipsa de inspiraţie a celor care au organizat evenimentul de prezentare al noului S-Class Coupe. S-au folosit cuvinte mari, pe măsura calibrului acestei fastuoase prezenţe, s-a păstrat o atmosferă jovială, dar oarecum maiestuoasă. Singurul lucru care le-a scăpat organizatorilor – şi aici s-ar putea să nu fiu singurul care spune asta – a fost corul de îngeri care să acompanieze cu vocile lor cristaline prima apariţie pe scenă a lui S-Class Coupe. S-a folosit un sunet „convenţional” de tobe.

Un posterior superb pentru o maşină uimitoare

Probabil că ar fi putut folosi şi sunetele junglei, căci toată lumea trăia un film de fantezie în momentul în care au dat cu ochii de S-Class Coupe. Ştiu, acum vei spune că sunt exagerat, însă ai puţină răbdare să vezi maşina asta în realitate – şi o să ai suficiente ocazii, în România – ca să înţelegi despre ce vorbesc aici.

Chiar dacă l-am văzut deja pe S-Class, interiorul ăsta rămâne în continuare unul extraordinar

Iar interiorul transmite ceea ce transmite şi exteriorul – măiestrie şi eleganţă. Orice atingi este plăcut, toate materialele se îmbină pentru a-ţi crea o senzaţie de bine. De foarte bine. Iar joaca cu sistemul de infotainment este atât de intuitivă, încât dacă ai avea ceva de reproşat, ar fi faptul că nu se poate acţiona cu puterea gândului.

Iartă-mi atributele excesive, însă S-Class Coupe este un Rege, iar unui Rege nu poţi să-i spui că e… „simpatic”.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide