Mastretta MXT

Conceput integral de firma mexicană Mastretta Design, prototipul MXT a fost construit pentru lansarea firmei mexicane pe piaţa de supercaruri.

Mastretta MXT Mastretta MXT
Oficialii de la Mastretta anunţă că lansarea oficială pe piaţa auto va avea loc în decembrie, cu ocazia Salonului Auto din Mexic, urmând ca, în prima parte a anului viitor, să se dea undă verde primelor exemplare de producţie, firma mexicană propunându-şi ca la sfârşitul lui 2008 să construiască 150 de unităţi.

Cu o caroserie din aluminiu şi un motor central de 2,3 littri cu patru cilindri în linie, care dezvoltă 200 CP, Mastretta MXT se va dovedii un adversar redutabil pentru Lotus Elise. MXT atinge 100 km/h în 6,5 secunde, iar viteza de top este de 230 de km/h. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Din păcate, cei del Mastretta nu au precizat preţul la care va putea să fie cumpărată creaţia lor, dar, dacă vor oferi un preţ mai mic decât cel al lui Lotus Elise, cu siguranţă vor fi nevoiţi să-şi revizuaiscă obiectivele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.