Maybach 62 Landaulet

Pe lângă galeria foto exclusivă, acum vă puteţi delecta şi cu primul video al lui Maybach 62 Laundalet, cel mai luxos cabriolet pentru milionarii excentrici.

Cu ocazia Middle East International Motor Show (MEIMS) din Dubai, cei de la Mercedes au prezentat noul Maybach 62 Landaulet. Conceptul "landau" a fost popular în anii '20 şi '30, fiind o interpretare interesantă a noţiunii de cabrio. Un exemplu elocvent este Mercedes Benz type 300d Landaulet, ce are o formă cel puţin intrigantă.

Maybach 62 Landaulet are un acoperiş soft top începând doar cu montantul din mijloc al maşinii până la partea din spate, practic doar cei de pe fotoliile din spate beneficiind de aer liber. Noul model urmează să fie produs în doar 20 de exemplare, destinante în primul rând arabilor multi milionari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.